kontaktirajte nas + 381 60 626 27 10

 

kompanija danito

O nama

Danito je porodična firma. Nakon 20 godina poslovanja, razvijanja i kontinuiranog rasta, brojimo preko 100 zaposlenih u proizvodnom pogonu. Poslujemo na 3500m2 proizvodnog prostora, a samo u 2022. godini imali smo 1.427 završenih projekata.

Nudimo širok izbor kvalitetnih proizvoda. Znamo da radimo svoj posao i uvek smo spremni za nove izazove – da vaše ideje sprovedemo u delo.

Naš moto je: Mi ne kažemo “Ni Rim nije izgrađen za jedan dan”.
Mi kažemo “Možda je mogao da bude”.

Pogled u Budućnost

Sa više od dve decenije iskustva u građevinskoj industriji – stekli smo stručnost. Sa svakim novim projektom gradili smo i poverenje. I nije svaki zaokruženi projekat bio samo poslovni poduhvat. Učestvovali smo neretko u stvaranju ili rekonstrukciji nečijeg doma. I tako,

INSPIRISANI TOPLINOM DOMA

pažljivo pristupamo svakom projektu. I našem radu u celini. Verujemo u kontinuirani napredak, inovaciju i inspiraciju u svemu što radimo. Za nas, svaki projekat je prilika da ostavimo trag. Trag koji će nadživeti nas same i obogatiti buduće generacije.

Danito nije obična građevinska firma. Posvećeni, inspirisani i stručni, naša priča je priča o konstantnom rastu i prilagodljivosti u dinamičnom svetu građevinske industrije.