kontaktirajte nas + 381 60 626 27 10

Mia Dorćol

Moderan objekat na Dorćolu, poslovni kompleks u ulici Braće Baruh koji sadrži zanimljive arhitektonske pojedinosti.

Informacije o
projektu:

Kategorija

Poslovni objekat

Završen

2021

Mia Dorćol predstavlja izvanredan primer modernističke zgrade koja se nalazi na donjem delu Dorćola, poznatom kao industrijska zona. Tako je i sama zgrada projektovana u industrijskom arhitektonskom stilu, u koji smo se i mi uspešno uklopili sa stolarijom. Jedan od ključnih elemenata našeg projekta bio je odabir tamne boje za kompletnu aluminijumsku stolariju, koja se harmonično uklapa sa sivo-pepeljastom opekom. Ova kombinacija materijala pruža objektu sofisticiran i luksuzan izgled, ističući se u ovom ambijentu.
Ono zbog čega je objekat posebno interesantan, a na šta smo mi posebno ponosni, jesu lučna stakla sa savijenim okvirima na ćošku zgrade. Koja nema ćošak. Velika površina zakrivljenog stakla nalazi se u prizemlju, kao i na vrhu zgrade gde imamo krovnu nadgradnju od čelika i aluminijuma. Unutrašnjost zgrade je pažljivo dizajnirana, a aluminijumske kancelarijske pregrade doprinose modernom i funkcionalnom ambijentu. Sveukupno, Mia Dorćol nije samo arhitektonski poduhvat, već i simbol spoja industrijskog šarma i savremenog dizajna.

Naši glavni ciljevi

Svaki projekat ima svoju priču. Naš zadatak je da se u tu priču uklopimo, sprovedemo svaku zamisao u delo, i dodamo objektu udobnost i funkcionalnost.

Moderan i funkcionalan objekat

Elegantan izgled profila u sklopu čvrstih, otpornih i dugoročnih sistema.

Energetski efikasan objekat

Stolarija ispunjava sve zahteve vezane za termo izolaciju.

Jedinstveni elementi

Velika lučna stakla sa iskrivljenim okvirima.

Prilagođen dizajn stolarije

Veliki izbor boja i dezena nam je omogućio da se uklopimo i u ovaj projekat.