kontaktirajte nas + 381 60 626 27 10

Kopaonik I

Ugostiteljski objekat prilagođen planinskoj arhitekturi, moderan i tehnički napredan objekat na Kopaoniku.

Informacije o
projektu:

Kategorija

Ugostiteljski objekat

Završen

2021.

Hotel Zoned II predstavlja jedan od najmodernijih i tehnički najnaprednijih objekata na Kopaoniku, smješten u mirnom vikend naselju. Projektovan je s ciljem da ne remeti planinsku idilu i savršeno se uklopi u prirodni ambijent koji ga okružuje. Klasična planinska arhitektura postignuta je korišćenjem najkvalitetnijih materijala u skladu sa svetskim standardima, sa pažljivo odabranim i harmonično uklopljenim dezenima.
Za postizanje autentičnog izgleda, posebna pažnja posvećena je odabiru stolarije, gde je drvo bilo neizbežan izbor. Tačnije, dezen. Kako bi se postigle vrhunske performanse u termoizolaciji i povećanju energetske efikasnosti objekta na planini, izabrana je PVC stolarija VEKA 82 softline u dekoru drveta zlatni hrast. Spoj tradicionalne arhitekture i savremenih tehničkih rešenja stvara ne samo estetski privlačan objekat već i funkcionalan prostor prilagođen specifičnostima planinskog okruženja.

Naši glavni ciljevi

Svaki projekat ima svoju priču. Naš zadatak je da se u tu priču uklopimo, sprovedemo svaku zamisao u delo, i dodamo objektu udobnost i funkcionalnost.

Moderan i funkcionalan objekat

Izbor stolarije omogučio je spoj tradicionalnog, modernog i tehnički funkcionalnog.

Jedinstveni elementi

Nemačka PVC stolarija koja ispunjava sve evropske standarde.

Energetski efikasan objekat

VEKA 82 PVC poseduje najviše performanse u vidu izolacije i energetske efikasnosti.

Prilagođen dizajn stolarije

Veliki izbor boja i dezena drveta omogućio je PVC stolariji da se uklopi i u ovakav tip objekta.