kontaktirajte nas + 381 60 626 27 10

Čelopečka

Rezidencijalni objekat koji se nalazi u Čelopečkoj ulici u centru Beograda, privlačnog eksterijera.

Informacije o
projektu:

Kategorija

Stambeni objekat

Završen

2023.

Stambeni objekat u centru grada zahteva posebne pogodnosti kako bi nečiji dom bio maksimalno izolovan prvenstveno od buke, a onda i od ostalih spoljašnjih uticaja. Odabir stolarije za ovaj projekat je bio aluminijum-drvo, kada je reč o profilima sistema, i troslojno visokokvalitetno staklo. Stakla su ispunjena argonom i imaju niskoemisiona svojstva, što dodatno doprinosi termalnoj izolaciji i energetskoj efikasnosti. Ulazna vrata su specijalno proizvedena za objekat, a ugrađene roletne su povezane na smart sistem, što dodatno pruža udobnost i kontrolu nad osvetljenjem i privatnošću.
Fasada ovog objekta ističe se kombinacijom prirodnog granita i plemenitih maltera. Fasadni zidovi su strukturalni sendvič zidovi, sa termo blokom, kameno-vunenim izolacijama i opekama, pružajući optimalnu termalnu regulaciju i energetsku efikasnost. Ovako pažljivo planirane karakteristike doprinose stvaranju udobnog, energetski efikasnog i estetski privlačnog stambenog prostora u srcu grada.

Naši glavni ciljevi

Svaki projekat ima svoju priču. Naš zadatak je da se u tu priču uklopimo, sprovedemo svaku zamisao u delo, i dodamo objektu udobnost i funkcionalnost.

Moderan i funkcionalan objekat

Visok kvalitet materijala fasade i stolarije.

Energetski efikasan objekat

Vrhunske izolacione performanse fasade i stolarije.

Jedinstveni elementi

Posebno izrađena sigurnosna ulazna vrata i smart roletne.

Prilagođen dizajn stolarije

Veliki izbor boja i dezena drveta omogućio je ALU stolariji da obogati ovaj objekat.