kontaktirajte nas + 381 60 626 27 10

Revolucija

Poslovni kompleks uokviren staklenom fasadom sa pogledom na Vukov
spomenik, u ulici Bulevar Kralja Aleksandra.

Informacije o
projektu:

Kategorija

Poslovni objekat

Završen

U procesu

Projekat Revolucija označava revolucionarni pristup arhitekturi duž najduže i jedne od najstarijih beogradskih ulica. Ova moderna građevina, smeštena u Bulevaru, ističe se svojim izvanrednim dizajnom i korišćenjem prirodnog kamena kako bi se uklopila u okolni ambijent. Staklena fasada koja formira zgradu pružiće neometan pogled na Vukov park i ulicu, dodajući ovom budućem poslovnom kompleksu jedinstvenu vizuru. Uprkos prometnoj ulici, kancelarije unutar zgrade će moći neometano da funkcionišu, jer smo upotrebom troslojnog stakla obezbedili preko potrebnu zaštitu od buke.
Inovativna tehnička rešenja omogućavaju rad u mirnom okruženju, čineći prostor efikasnim i udobnim za poslovne aktivnosti. Ono zbog čega je objekat posebno interesantan, a na šta smo mi posebno ponosni, jesu izrazito visoka i teška staklena polja. Velika stakla u okviru aluminijumske fasade su prosečne težine čak 500kg. Ova građevina predstavlja spoj funkcionalnosti i estetike, stvarajući prostor koji ne samo da ispunjava praktične zahtjeve poslovanja, već i doprinosi vizuelnom identitetu i dinamici najduže beogradske ulice.

Naši glavni ciljevi

Svaki projekat ima svoju priču. Naš zadatak je da se u tu priču uklopimo, sprovedemo svaku zamisao u delo, i dodamo objektu udobnost i funkcionalnost.

Moderan i funkcionalan objekat

Staklena fasada sa troslojnim staklom koje obezbeđuje maksimalnu zvučnu izolaciju.

Jedinstveni elementi

Staklena polja koja formiraju fasadu su prosečne težine 500kg.

Energetski efikasan objekat

Aluminijumski profili u kombinaciji sa troslojnim staklom daju maksimalnu toplotnu izolaciju objektu.

Prilagođen dizajn stolarije

Veliki izbor boja i dezena nam je omogućio da se uklopimo i u ovaj projekat.