kontaktirajte nas + 381 60 626 27 10

Banjička Oaza

Moderan i tehnički napredan stambeni objekat koji se nalazi na ćošku Bulevara Oslobođenja i ulice Porodice Trajković.

Informacije o
projektu:

Kategorija

Stambeni objekat

Završen

2021.

Objekat

Banjička Oaza je sofisticiran, moderan i tehnički potkovan stambeni objekat. Sa zadovoljstvom smo doprineli ovom projektu pružajući zgradi potpuno ventilisanu fasadu od fundermaxa u kombinaciji sa prirodnim kamenom. Na objektu je rađena kompletna aluminijumska stolarija u tamnoj nijansi. Obuhvata prozorske sisteme, sigurnosna ulazna vrata i klizne sisteme. Svi ovi elementi zadovoljavaju visoke standarde zaštite, zvučne i termalne izolacije, pružajući tako sigurno i udobno stambeno okruženje.
Kada smo rešili deo koji je od najveće važnosti i nama i investitorima, a to je energetska efikasnost vašeg budućeg doma, došlo je vreme za “final touch”. Terase su obogaćenje staklenim ogradama, koje su estetski lepe spolja i obogaćuju i proširuju pogled iznutra. Dodatni komfor pružaju roletne na motor za stolariju, dok opšivke za klime koje smo postavili prave razliku i doprinose ukupnom izgledu eksterijera objekta.

Naši glavni ciljevi

Svaki projekat ima svoju priču. Naš zadatak je da se u tu priču uklopimo, sprovedemo svaku zamisao u delo, i dodamo objektu udobnost i funkcionalnost.

Moderan i funkcionalan objekat

Estetski moderan objekat u potpunosti prilagođen tehničkim zahtevima udobnog stanovanja.

Jedinstveni elementi

Ventilisana fasada od fundermaxa u kombinaciji sa prirodnim kamenom.

Energetski efikasan objekat

Vrhunski aluminijumski sistemi prozora, sigurnosnih vrata i kliznih sistema.

Prilagođen dizajn stolarije

Veliki izbor boja i dezena nam je omogućio da se uklopimo i u ovaj projekat.