SAVETI

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA

Moguće je da se odgovori na Vaša pitanje već nalaze u ovoj sekciji, a ukoliko ne budite slobodni da nas kontaktirate

Koja je cena stolarije po kvadratu?

Nemoguće je dati cenu po kvadratu . Cena stolarije se obračunava na osnovu dimenzija otvora i vasih želja. Dovoljno je da nam pošaljete okvirne dimenzije ili da nas majstor izađe da obavi merenje i mi ćemo vam dati ponudu.

Koliko se čeka na stolariju?

Ukoliko vam ponuda udgovara potrebno je da uplatite avans i nakon toga ce vam stolarija biti ugrađena u roku od 7-10 radnih dana.

Sta je podprozorski profil?

To je profil od 30mm koji se nalazi ispod prozora i služi da se na njega stave daske i okapnice. Po evropskim standardima je da se on koristi kako bi se izbeglo bušenje štoka prozora.

Koliko je potrebno da se ugradi stolarija?

Mi ugradnju obavljamo u jednom danu. Ukoliko imate veću količinu elemenata, poslaćemo više ekipa kako bi se sve brzo i efikasno završilo.

Da li postoji garancija?

Dobijate direktne prenose garancije od nemačkih proizvođaca profila i okova. Od nas takođe dobijate i garancije i besplatan servis u slučaju eventualnih problema u roku od 24 meseca.

Da li je nemački profil?

Profili koje mi koristimo isključivo se prave u Nemačkoj odakle se direktno dostavljaju kod nas.

Kada se ugradjuju daske i okapnice?

Ugradnju ovih elementa obavljamo nakom obrade splatne molera. To radimo kako bismo vam omogucili da lako pristupite zidu koji treba obraditi.
PVC-stolarija-prozor-REHAU.jpg

Prozori od PVC-a su naša sadašnjost

PVC stolarija se kroz svoju dugu istoriju razvijala i prošla brojne faze do oblika koje ima danas. Nekada su to bili jednostavni otvori, vremenom su se razvijali prozorski okviri, a stakla su od jednostrukih – koja su do skoro bila u upotrebi, unapređivana u višestruka, niskoemisiona i razna druga naprednih karakteristika. Pročitaj više.

Elumatec-Tech-Days-2017-masine-za-alu-i-pvc-stolariju-1.jpg

Elumatec TechDays 2017 inspirirali su posetioce inovacijama i stručnim sadržajem

Više od 1300 posetitelja sa svih strana sveta, prisustvovalo je malenom čudu od 20. do 22. septembra 2017 u sedištu Elumatec AG iz Mühlackera. Posetitelji su imali prilike lično doživeti širok raspon rešenja, inovacija i ideja kako bi profile machining 4.0 bio uspešan. Pročitaj više

Usteda-energeije-energetska-efikasnost-prozori-vrata.jpg

Ušteda energije – “Partnerstvo” profila, okova i stakla

Ušteda energije – Kada čujemo reč „zima“ većini nas prve asocijacije su – grejanje i trošak. Najhladnijem godišnjem dobu i snegu, čini se, još se raduju samo deca, koja iskreno uživaju u zimskim čarolijama, dok odrasli mozgaju na koje sve načine mogu da uštede na utrošku energije i tako smanje iznos na računu za struju, gas ili infostan, preko kog toplane naplaćuju centralno grejanje. To je stresna matematika koje se zaista nerado hvatamo, što i ne čudi, jer u tim silnim proračunima na kraju nikako ne uspevamo da leva strana bude jednaka desnoj. Osnov ovog problema je u načinu na koji posmatramo pojam štednje – linearno, a ne indirektno. Pročitaj više

Danito doo

Žarka Zrenjanina 114, 26000 Pančevo
013 367 700
office@danito.rs

Radno vreme:

Pon-Pet: 08:00 - 17:00
Sub: 09:00 - 13:00
Ned: Ne radimo

Icon7.svg