Zašto Danito

Kompanija Danito aktivna je na tržištu Evrope 17 godina i danas predstavlja perfektan primer organizacije i realizacije projekata proizvodnje, prodaje i montaže ALU i PVC stolarije. Naš uspeh je kreiran na temelju nemačkog recepta za kreiranje zdravog odnosa između prodavca i kupca. Prioritet u našim ciljevima predstavljaju zadovoljni kupci naše stolarije. Pažljivo biramo naše partnere kada su u pitanju dobavljači materijala, konstantno ulažemo u razvoj našeg proizvodnog pogona i bezrezervno ulažemo u naše ljude.
280
proizvoda dnevno
70
zaposlenih
2000m2
proizvodni pogon

Strategija savršenstva

Savršenstvo u procesu proizvodnje i realizaciji dogovorenog posla postižemo jasno definisanim procesom, temeljnom logistikom, kvalitetom materijala, razvojem tehnologije, preciznošču i vrhunskim stručnjacima u našim timovima. Rokovi isporuke i garancija, predstavljaju dodatnu lestvicu vrednosti naše kompanije u poređenju sa ostatkom tržišta.

the condition is placing the order in the specific mode

 


Kako bismo svakom našem kupcu dokazali kvalitet našeg rada i garancije kvaliteta naših proizvoda, nudimo mogućnost obilaska proizvodnog pogona. Samim obilaskom našeg proizvodnog pogona, kupac može da se uveri u veličinu kompanije, stručnost naših ljudi i celokupnim procesom koji nas odvaja od svih i naš proizvod čini beskompromisno savršenim.
Vaša porudžbina
Uzimanje mera i slanje ponude
Proizvodnja
Transport
Isporuka i montaža